SEO-tekster & søgeordsanalyse - bestil pakke til 8500 kr.

Professionelle SEO-tekster - kom foran konkurrenterne på Google og få flere købsparate kunder til at besøge din hjemmeside nu.

Få 3 professionelle SEO-tekster
Hvad vil du helst: Ligge på Googles side 1, når dine kunder søger efter din service, eller lege gemmeleg nederst på side 8? Hvis du ved, hvad dine kunder søger efter, kan du optimere dit salg ved at bruge søgeordene på din hjemmeside. Få mere ud af den organiske trafik med professionelle SEO-tekster fra Kurland.

Sådan får du professionelle SEO-tekster
Du fortæller mig om din forretning og hvilke ydelser, du gerne vil tiltrække kunder til. Det kan være de varer eller services, som du tjener mest på, eller du kan gå efter mersalg af ydelser med høj kvantitet.

Jeg finder tallene for søgninger på Google inden for dit forretningsområde og udvælger de mest relevante. Så skriver jeg tekster til din hjemmeside på baggrund af de valgte søgeord, og jeg sørger også for optimerede titles og metatitles, så dine kunder får lyst til at klikke på din side fremfor på dine konkurrenters.

Som ny kunde får du søgeordsanalyse og 3 SEO-tekster for 8500 kr. ex. moms.

SEO-tekster eller annoncer?
SEO er et supplement til annoncering. Det er en langsigtet løsning, som det tager noget tid at se resultaterne af, men det betaler sig at have gode SEO-tekster på sin hjemmeside. 

Søgemaskineoptimering virker kun, hvis teknik og tekster spiller sammen efter Googles krav til kvalitet og relevans. Jeg hjælper dig med at få teksterne optimeret, så de taler til både Google og dine kunder.

Kontakt mig på 28182142 eller sofie@kurland.dk, hvis du vil bestille 3 SEO-tekster til 8500 kr.