En tekstforfatter får fat, hvor du ikke selv kan nå.
Et splitsekund. Så lang tid har du til at fange din læser.

Lad en professionel tekstforfatter hjælpe dig med at finde de ord, der virker, og sætte dem sammen for dig. Fra hjemmesidetekster til annoncer og udkast, der ligger og venter på den guddommelige inspiration - på fjerde år. Ring til mig og få en uforpligtende snak om, hvordan dine tekster kommer ud at arbejde for dig.

Kan det betale sig at få hjælp til tekster?
De rigtige ord er bogstaveligt talt guld værd, når din hjemmeside, dine nyhedsbreve, ansøgninger og sociale medier skal ramme modtageren.

En dygtig tekstforfatter får dine tekster til at leve og din modtager til at føle og handle, grine og klikke.

Som copywriter ved jeg, hvad der virker, når du skal skille dig ud i strømmen af information og engagere modtageren.

Hvad laver en tekstforfatter?
Måske har du allerede noget tekst liggende, som du er gået død i og har brug for nye øjne på. Her er en freelance tekstforfatter effektiv som sparringspartner.

Når det kommer til online markedsføring, spiller begreber som SEO en væsentlig rolle. Jeg hjælper dig med at finde de ord, som dine kunder søger på, og får dem til at indgå naturligt på website, i annoncer og SoMe-opslag.

Er copywriter og tekstforfatter det samme?
Både og. En copywriter skriver i høj grad kommercielle tekster, fx annoncer og andre markedsføringstekster, mens en tekstforfatter også beskæftiger sig med formelle tekster, fx ansøgninger, og fungerer som ghostwriter af faglitterære og skønlitterære tekster.

Hvorfor skal du vælge en personlig tekstforfatter?
Der findes masser af tekstbureauer, som tilbyder billige tekster til priser pr. ord. Ligesom du kan vælge at gå til en billig frisør, får du her, hvad du betaler for: en standardvare - én frisure passer til alle (nej, vel?)

Hvis du derimod vil have unikke tekster, skrevet af et menneske, som har sat sig ind i, hvem du er, og hvad du vil, skal du vælge en personlig tekstforfatter. Det er du værd.

Se priser