Jamen, hva' koster'n?

Tekstpriser er en løjerlig størrelse, for hvordan sætter man pris på ord? De billigste er sjældent de bedste, og kvalitet trumfer kvantitet, hvis du vil fremstå autentisk.

Jeg arbejder med grundig research af emne og målgruppe, så essensen af den, du gerne vil være, og det, du gerne vil sige, hænger sammen.

Hos Kurland er du de luxe-kunde! 

Tekstpriser ex moms (pr. 1.6. 2023)

Timepris                                                                                            
850,-                        

Ord er gratis - og så alligevel ikke. For det er ikke ligegyldigt, hvilken rækkefølge de står i, eller om de har den rette støbning til at ramme plet hos modtageren. Én størrelse passer ikke alle. Det ved en god skrædder – og en dygtig tekstforfatter.
Derfor er prisen på en tekstforfatter i den hampre ende sammenlignet med, hvad du selv ville kunne gøre det for. Men, hånden på hjertet: Får du det gjort? Og bliver resultatet lige så godt, som når en professionel tekstforfatter har haft teksten under behandling?

Måske, måske ikke. Til gengæld kan du være sikker på at få værdi for alle pengene, når du betaler en erfaren tekstforfatter den pris, det koster at sælge dit budskab bedst muligt.
Det er din garanti for unikke tekster, som er skåret, så de passer til dig og ingen andre. 

Hvem er Kurland?

 

Sofie Kurland i rød skjorte, siddende sidelæns på stol som baggrund for tekstpriser